Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g cebuli dymki, pokrojonej na kawałki
- 30 g cebuli szalotki, pokrojonej na kawałki
- 150 - 200 g jabłka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
- 40 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski i blachy
- 5 gałązek tymianku, świeżego, tylko liście
- 1 ½ łyżeczki soli
- 280 g wody
- 1 łyżeczka cukru
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 550 - 650 g mąki pszennej chlebowej (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- Infos nut.
- par 1 kawałek
- Calories
- 791.8 kJ / 189.2 kcal
- Protides
- 5.2 g
- Glucides
- 33.8 g
- Lipides
- 4.7 g
- Fibre
- 2 g
Recettes alternatives
Focaccia
2h 50min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1h 40min
Chrupiąca focaccia
2h 10min
Focaccia z cebulą
2h 20min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Mini foccacie z oregano
3h 40min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem
2h 5min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1h 45min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2h 50min
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20min