Appareils et accessoires
Easter Carrot Cheese Dip
Préparation 15min
Total 15min
850 g
Ingrédients
-
Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)1
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
cream cheese500 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh parsley1 bunch
-
crackers for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 20 g
Sodium
131.4 mg
Protides
2 g
Calories
253.8 kJ /
60.6 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
0.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easter cooking
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Making Memories
25 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cinnamon Stars (German)
1h 30min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40min
Cranberry and Orange Cocktail
5min
Non-alcoholic Christmas Punch
10min
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5min
"Little house" slice
6h 30min
Pesto Baked Eggs
1h 15min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Christmas Punch
20min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Christmas Quesadillas
55min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min