Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 220 gramů krup, ječných
- 780 gramů zeleninového vývaru
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslové dýně, oloupané, na malé kousky
- 130 gramů žampiónů, na čtvrtky
- rukola, podle chuti
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1289 kJ / 307 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 51 g
- Lipides
- 10 g
- Fibre
- 11 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Noky s kyselým zelím
50min
Domácí tvaroh
45min
Štědrovečerní rybí polévka
50min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1h 10min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35min
Vařený bulgur
35min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1h 45min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Pohankové noky do polévky
40min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min