Coconut Cream Pie
TM6 TM5

Coconut Cream Pie

3.0 (8 évaluations )

Ingrédients

Pie Crust

  • 1 homemade pie crust, chilled (9 in.)
    ou 1 pie crust, store bought, chilled (9 in.)

Filling

  • 5 oz shredded coconut, unsweetened
  • 4 oz sugar
  • 4 oz brown sugar
  • 3 ½ oz corn starch
  • ½ tsp salt
  • 13 ½ oz canned coconut milk
  • 4 oz whole milk
  • 4 oz heavy whipping cream
  • 9 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract

Whipped Cream Topping

  • 15 oz heavy whipping cream
  • 1 oz sugar

Infos nut.
par 1 slices
Calories
3389 kJ / 810 kcal
Protides
8 g
Glucides
66 g
Lipides
59 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives