Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream

Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream

4.8 19 évaluations
Préparation 20min
Total 1h 30min
12 slices

Ingrédients

Cake
  • unsalted butter room temperature, in pieces, plus extra to grease
    12 oz
  • sugar
    6 oz
  • brown sugar
    6 oz
  • whole milk room temperature
    8 oz
  • large eggs
    4
  • all-purpose flour
    15 oz
  • homemade pumpkin spice mix (see Tip)
    1 tbsp
    1 tbsp pumpkin pie spice
  • baking soda
    1 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • salt
    ⅛ tsp
Buttercream Frosting
  • maple sugar
    4 oz
  • confectioners sugar
    10 oz
  • unsalted butter softened and in pieces
    12 oz
  • maple syrup
    1 tsp
  • homemade pumpkin butter (see Tip)
    12 oz
    12 oz pumpkin butter

Infos nut. par 1 slice

Calories 832 kcal / 3481 kJ
Protides 7 g
Lipides 49 g
Glucides 95 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 30 g
Sodium 238 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...