Appareils et accessoires
Japanese Cheesecake (Anna)
Préparation 15min
Total 6h 15min
12 slices
Ingrédients
-
unsalted butter to grease½ oz
-
large eggs room temperature8
-
boiling water for bain-marie
-
cream cheese room temperature, in pieces12 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces4 oz
-
whole milk4 oz
-
salt¼ tsp
-
lemon juice2 ¼ tsp
-
cake flour4 oz
-
corn starch1 oz
-
sugar8 oz
-
cream of tartar½ tsp
-
fresh berries, mixed to garnish
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
205 mg
Protides
7 g
Calories
1439 kJ /
344 kcal
Lipides
22 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Cheesecake (Baked)
7h 20min
Tiramisu
5h 20min
Chamomile Tea Latte
10min
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben)
2h 10min
Tomatillo Avocado Guacamole
10min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Coppa del Nonno
5min
Mexican Style Café de Olla
30min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h
Shrimp in Garlic Sauce
25min