Japanese Cheesecake (Anna)
TM6 TM5

Japanese Cheesecake (Anna)

3.9 (7 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz unsalted butter, to grease
  • 8 large eggs, room temperature
  • boiling water, for bain-marie
  • 12 oz cream cheese, room temperature, in pieces
  • 4 oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 4 oz whole milk
  • ¼ tsp salt
  • 2 ¼ tsp lemon juice
  • 4 oz cake flour
  • 1 oz corn starch
  • 8 oz sugar
  • ½ tsp cream of tartar
  • fresh berries, mixed, to garnish

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1439 kJ / 344 kcal
Protides
7 g
Glucides
30 g
Lipides
22 g
Graisses saturées
12 g
Fibre
0 g
Sodium
205 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives