
Appareils et accessoires
Egg Drop Soup
Préparation 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
thick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
223 kcal /
933 kJ
Protides
19 g
Lipides
13 g
Glucides
9 g
Fibre
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Satisfying Soups
11 Recettes
États-Unis
États-Unis