Appareils et accessoires
Turkish Flatbreads
Préparation 15min
Total 2h 10min
24 slices
Ingrédients
-
water360 g
-
2 tsp dried yeastfresh yeast crumbled20 g
-
sugar20 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
egg lightly whisked with 1 tsp water, for glazing1
-
sesame seeds for sprinkling½ Tbsp
-
caraway seeds for sprinkling½ Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
3 g
Calories
400 kJ /
96 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0.9 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tasty Flatbreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Herb Bread
1h 10min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Quick Flatbreads
20min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Spiced Beef Rolls
3h 10min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Milk Bread
2h 20min
Pitta Bread
2h
Mother sourdough starter
108h 20min
Star Pizza
1h 45min
Yoghurt Bread
2h
White Finger Rolls
3h 30min