Appareils et accessoires
Cherry Pie with Pistachio Pastry
Préparation 15min
Total 2h
6 portions
Ingrédients
Pistachio Puff Pastry
-
pistachio nuts, unsalted, shelled50 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
fine sea salt1 pinch
-
water cold6 Tbsp
Cherry Filling
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained650 g
-
caster sugar100 g
-
tapioca starch25 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
natural vanilla extract¼ tsp
Assembly
-
egg beaten, for glazing1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.4 g
Calories
2383 kJ /
570 kcal
Lipides
32.5 g
Glucides
62.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Egg Cognac Liqueur
15min
Carrot Cake
2h 30min
Oatmeal Raisin Cookies
50min
Cherry Pie
2h 30min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3h
Quick Christmas Cake
2h 25min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min
Apricot Danish Pastries
40min
Pistachio Cupcakes
40min
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30min
Apple Crumble Cake
1h 10min