Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů dýně Hokkaidó, zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
- 700 gramů vody
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
ou 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 100 gramů italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2115 kJ / 505 kcal
- Protides
- 10.9 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 19.88 g
- Fibre
- 1.73 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s parmazánem
30 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Milánské rizoto
30 min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15 min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30 min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 min
Špenátové rizoto
30 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min