Appareils et accessoires
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Préparation 30min
Total 1h
64 pieces
Ingrédients
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
1 g
Calories
657 kJ /
157 kcal
Lipides
12 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Modern Vegetarian
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Papaya Pep-Up
5min
Sweet buns (Navettes)
2h
Peach Juice
2h 10min
Apple and Radish Juice
5min
Blueberry and Balsamic Dressing
5min
Green Tea Smoothie
10min
Coconut and Pistachio Delight
1h 5min
Bundt Cake
1h