Appareils et accessoires
Thandi
Préparation 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
poppy seeds (white - see Tips)2 tbsp
-
fennel seeds1 tbsp
-
black peppercorns½ tsp
-
cardamom pod (green)6
-
blanched almonds80 g
-
sugar40 g
-
water360 g
-
full cream milk350 g
-
rose water1 tbsp
-
crushed ice to serve (see Tips)
-
edible flowers (optional), for garnishing (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
25.9 mg
Protides
5.6 g
Calories
722.7 kJ /
172 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
12.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rasam
20min
Chai masala tea
15min
Cooking split green peas
45min
Mango lassi
5min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Burfee
24h 30min
Curried chicken rasam
50min
Koththu roti
1h 5min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Baingan ka bharta
1h 20min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Achari paneer murgh
1h 5min