Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins

4.3 (88 évaluations )

Ingrédients

Sponge

  • 150 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • 50 g pecan nuts
  • 300 g pumpkin flesh, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g cooking apples, peeled, cored, quartered
  • 150 g rolled oats
  • 100 g raisins
  • 380 g light brown sugar
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 1 pinch ground cloves
  • 5 medium eggs
  • 200 g plain flour
  • 1 tsp baking powder

Topping

  • 240 g sugar
  • 50 g unsalted butter, soft
  • 60 g cream cheese (see tip)
  • 10 g lemon juice

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1781 kJ / 426 kcal
Protides
6 g
Glucides
59 g
Lipides
18 g
Fibre
2.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives