Appareils et accessoires
Chocolate Beetroot Cake
Préparation 15min
Total 2h 20min
10 slices
Ingrédients
Sponge
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (see tip)250 g
-
dark chocolate small pieces or callets250 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
self-raising flour100 g
-
ground almonds50 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
large eggs2
Icing
-
vanilla sugar80 g
-
cream cheese200 g
-
dark chocolate roughly chopped, for garnishing50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
7.5 g
Calories
2299 kJ /
549 kcal
Lipides
35.9 g
Glucides
48.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vegetable Sweet Bakes
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min
Carrot Cake
2h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Banana and Oat Muffins
35min