
Appareils et accessoires
Beef burgers with cheese filling
Préparation 30min
Total 40min
8 pieces
Ingrédients
-
bread roll, dry1
-
water for soaking
-
fresh parsley stalks removed15 g
-
onions cut into halves130 g
-
oil plus extra for frying20 g
-
egg1
-
beef mince600 g
-
mustard20 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder1 tsp
-
Cheddar cheese or any other medium-hard cheese, cut into 8 pieces (3 x 3 cm, 5 mm thick)150 g
-
oil
Infos nut. par 1 piece
Calories
333 kcal /
1395 kJ
Protides
22 g
Lipides
25 g
Glucides
6 g
Fibre
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Burger time
10 Recettes
Suisse
Suisse