Beef burgers with cheese filling

Beef burgers with cheese filling

4.1 7 évaluations
Préparation 30min
Total 40min
8 pieces

Ingrédients

  • bread roll, dry
    1
  • water for soaking
  • fresh parsley stalks removed
    15 g
  • onions cut into halves
    130 g
  • oil plus extra for frying
    20 g
  • egg
    1
  • beef mince
    600 g
  • mustard
    20 g
  • fine salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    ¼ tsp
  • hot paprika powder
    1 tsp
  • Cheddar cheese or any other medium-hard cheese, cut into 8 pieces (3 x 3 cm, 5 mm thick)
    150 g
  • oil

Infos nut. par 1 piece

Calories 333 kcal / 1395 kJ
Protides 22 g
Lipides 25 g
Glucides 6 g
Fibre 0.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...