Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)

Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)

4.1 46 évaluations
Préparation 15min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut in pieces
    200 g
    200 g feta cheese, cut in pieces
  • onions cut in halves
    300 g
  • tomatoes cut in pieces
    500 g
  • oil
    30 g
  • stock cubes (each for 0.5 l)
    2
    2 heaped tsp stock paste, homemade
  • chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3-4 cm)
    1000 g
  • piloncillo cut in pieces (see tip)
    30 g
    30 g brown sugar
  • chipotle chillies, preserved (see tip)
    20 - 30 g
    1 fresh chilli, deseeded, chopped
  • dried bay leaves
    2
  • Mexican tostadas
    18
    18 taco shells
  • sour cream
    250 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 576 kcal / 2417 kJ
Protides 50 g
Lipides 26 g
Glucides 34 g
Fibre 1.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...