Appareils et accessoires
Mushroom cappuccino
Préparation 15min
Total 25min
8 portions
Ingrédients
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
109.7 mg
Protides
2.5 g
Calories
654.8 kJ /
155.9 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
1.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Oysters with lime granita
5min
Wasabi mayonnaise
10min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 h 20min
Asian master stock
1 h 45min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 h 5min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
No ratings
Cherry margarita
25min
Duck confit with lentil & orange salad
15 h 40min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 h 30min
Citrus seafood salad
1 h
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 h 30min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 h