Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1000 g schabu wieprzowego, bez kości
- 10 moreli suszonych, bez pestek
- 10 śliwek suszonych, bez pestek
- 4 łyżki oleju
- 3 łyżeczki papryki, mielonej
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
-
½
łyżeczki czosnku, granulowanego
ou 1 ząbek czosnku, drobno posiekany - ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1000 g wody
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 424 kJ / 101 kcal
- Protides
- 8.7 g
- Glucides
- 4.5 g
- Lipides
- 5.7 g
- Fibre
- 0.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pierś z indyka z sosem żurawinowym
13h 20min
Roladki schabowe zawinięte w boczek z sosem śliwkowym
1h 25min
Schab z Varomy
3h 40min
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2h 15min
Karkówka po karkonosku
1h 50min
Schab chrzanowy
2h 30 min
Rolada z karkówki z grzybami
2h 35min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2h 30 min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25min
Soczysty filet z indyka na kanapki
16h
Baleron z karkówki
50h 30min