
Appareils et accessoires
Sticky toffee puddings
Préparation 25min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
pitted dates150 g
-
baking soda1 ½ level tsp
-
water180 g
-
butter for greasing
Sticky toffee sauce
-
butter, unsalted cut in pieces60 g
-
soft brown sugar60 g
-
golden syrup75 g
-
milk40 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
Sticky toffee puddings
-
butter, unsalted cut in pieces40 g
-
dark brown sugar110 g
-
flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
large egg (63-73 g)1
-
water700 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
363 kcal /
1522 kJ
Protides
3 g
Lipides
14 g
Glucides
54 g
Fibre
2.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse