Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 gramů žampiónů, na plátky
- 3 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů octa, vinného, 6%
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 558 kJ / 134 kcal
- Protides
- 2.3 g
- Glucides
- 1.2 g
- Lipides
- 12.9 g
- Fibre
- 1.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Hovězí steaky v papilotě
40min
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Pas d’évaluation
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Pas d’évaluation
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Redpiroska
Pas d’évaluation
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min