
Appareils et accessoires
Spinach and artichoke penne
Préparation 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
612.2 kcal /
2571.3 kJ
Protides
21.8 g
Lipides
35.6 g
Glucides
47 g
Fibre
9.9 g
Graisses saturées
22.1 g
Sodium
860.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Hearty casseroles and bakes
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande