Mini Chocolate and Apricot Panettone
TM6 TM5 TM31

Mini Chocolate and Apricot Panettone

3.3 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 140 g dried apricots, pitted
  • 100 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 200 g milk, plus extra for brushing
  • 2 medium eggs
  • 1 egg yolk, from medium egg
  • 1 tsp natural almond extract
  • 500 g plain flour
  • 120 g caster sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
    ou 20 g fresh yeast, crumbled
  • 1 pinch fine sea salt
  • 200 g unsalted butter, soft, cut in pieces
  • 2 Tbsp flaked almonds

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1772 kJ / 423 kcal
Protides
7.5 g
Glucides
53.5 g
Lipides
20 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives