Crusted Pâté (Spain)

Crusted Pâté (Spain)

4.0 1 évaluation
Préparation 45min
Total 10h
12 portions

Ingrédients

Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    400 g
  • unsalted butter diced
    200 g
  • water plus extra for soaking
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Pâté
  • fresh parsley leaves only, to taste
    6 - 8 sprigs
  • pickled green peppercorns
    3 tsp
  • white bread (50 g)
    2 slices
  • button mushrooms
    100 g
  • pork meat lean, diced (2 cm)
    900 g
  • chicken livers trimmed, cut in pieces
    150 g
  • fine sea salt
    3 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • large eggs
    3
  • milk
    50 g
  • oloroso wine
    20 g
  • foie gras mi-cuit
    50 g
    pork liver paté, (chicken or duck)
Assembly
  • bacon unsmoked
    3 slices
  • egg beaten
    1
  • gelatine leaves
    3
  • water
    350 g
  • sweet wine (e.g. sweet sherry or Madeira)
    50 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 408 kcal / 1706 kJ
Protides 22.6 g
Lipides 24.2 g
Glucides 25 g
Fibre 1.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...