Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de chanterelles
- 40 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux
- 3 c. à soupe bombées de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 418 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Papet vaudois
55 min
Poireau à la moutarde
35min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Palourdes marinières
30min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Asperges sauce à l'orange
55 min
Moules marinières
30min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min