Cannelloni sauce bolognaise

Cannelloni sauce bolognaise

3.2 31 ratings
Prep. 30 min
Total 1 h 15 min
4 portions

Ingredients

  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais en morceaux
    90 g
  • de viande de bœuf hachée
    350 g
  • gousse d'ail hachée
    1
  • feuilles de basilic frais
    4
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de vin rouge
    100 g
  • de coulis de tomates
    200 g
  • de beurre
    20 g
  • de farine de blé semi-complet
    20 g
  • de lait
    200 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée
  • cannelloni à garnir
    8
  • de parmesan râpé
    10 g

Nutrition per 1 portion

Calories 478.2 kcal / 2000.9 kJ
Protein 24 g
Fat 23.9 g
Carbohydrates 36.4 g
Fibre 2.3 g
Saturated Fat 8.7 g
Sodium 125 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...