Gâteau crumble aux pommes

Gâteau crumble aux pommes

4.5 167 ratings
Prep. 10 min
Total 45 min
6 portions

Ingredients

La pâte à crumble
  • de beurre froid et un peu pour le moule
    100 g
  • de cassonade
    80 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    100 g
La pâte à cake
  • de farine de blé
    150 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de cassonade
    60 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • œuf
    1
  • de pommes épluchées et coupées en lamelles
    250 g

Nutrition per 1 portion

Calories 446.7 kcal / 1864.5 kJ
Protein 5.3 g
Fat 24.5 g
Carbohydrates 50.2 g
Fibre 2.2 g
Saturated Fat 16.2 g
Sodium 176.3 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...