Riz à l'espagnol
TM6

Riz à l'espagnol

4.7 (15 ratings)

Ingredients

  • 285 g de riz étuvé
  • 60 g d'un mélange de petits pois-carottes surgelés
  • 85 g de sauce tomate
  • 570 g de bouillon de légumes
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ c. à thé d'ail en poudre
  • ½ c. à thé d'oignon en poudre
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g de beurre non salé, en morceaux

Nutrition
per 1 portion
Calories
1085.2 kJ / 259.4 kcal
Protein
3.9 g
Carbohydrates
40.1 g
Fat
8.9 g
Saturated Fat
3.2 g
Fibre
1.3 g
Sodium
490.1 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes