Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 340 g de farine tout usage
- 70 g de sucre à fruits (sucre super fin)
- ¾ c. à thé de poudre à pâte
- ¼ c. à thé de sel
- 60 g de beurre non salé et un peu plus pour le service
- 115 g de lait entier et un peu plus pour la dorure
- 1 œuf de gros calibre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1474.7 kJ / 352.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 10.5 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 170.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscuits au sucre aux épices de citrouille
No ratings
Coupes de granola enrobées de chocolat
1h 5 min
Riz Rouge Tex-Mex
1h
Pain à la banane
1h 50min
Biscuits Biscoff à l'avoine
30min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1h 15min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1h 50min
Salade de chou
10min
Pain au potiron
1h 45min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20min
Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)
2h 40min