Salade de champignons crus

Salade de champignons crus

4.7 3 ratings
Prep. 15 min
Total 25 min
4 portions

Ingredients

  • 30 g de parmesan coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
  • 250 g de champignons bruns frais entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
  • 1 - 2 gousse d'ail
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 30 g jus de citron
  • ¼ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre blanc moulu
  • 5 g feuille de persil
  • du zeste de citron jaune

Nutrition per 1 portions

Sodium 253 mg
Protein 4 g
Calories 474 kJ / 113 kcal
Fat 10 g
Fibre 0.5 g
Saturated Fat 2 g
Carbohydrates 4 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...