Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sablés
- 115 g de sucre
- 200 g de beurre non salé, en morceaux, à température ambiante
- 370 g de farine tout usage, plus un supplément pour saupoudrer
- 1 œuf de gros calibre
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 1 pincée de sel
Crème au citron
- 115 g de sucre
- 70 g de jus de citron
- 2 œufs de gros calibre
- 2 jaunes d'œufs de gros calibre
- 85 g de beurre non salé, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 934.1 kJ / 223.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 25.8 g
- Fat
- 11.8 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 28.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain banique
No ratings
Pain au levain aux olives
No ratings
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30min
Mousse au chocolat et à la framboise
10min
Petits choux arc-en-ciel
1h 25min
Tarte aux fruits arc-en-ciel
1h 40min
Babka au chocolat
3h
Brioches du Carême
1h 55 min
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4h 45min
Pain de mie
3h
Crème fouettée
10min
Soupe aux pois
2h 10min