Pain fenouil tressé

Pain fenouil tressé

5.0 1 rating
Prep. 30 min
Total 3 h
24 pièces

Ingredients

  • d'eau
    180 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche
    5 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    400 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de sel
    1 c. à café bombée
  • de graines de fenouil
    1 c. à soupe

Nutrition per 1 pièce

Calories 77.7 kcal / 324.9 kJ
Protein 1.8 g
Fat 1.9 g
Carbohydrates 13 g
Fibre 0.5 g
Saturated Fat 0.3 g
Sodium 132 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...