Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème glacée cheesecake (la veille)
- 150 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 260 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, égrainée
- ½ c. à café de sel
- 430 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de fromage à tartiner
La sauce aux myrtilles (le jour même)
- 250 g de myrtilles
- 180 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2088.4 kJ / 499.1 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 30.5 g
- Saturated Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 309.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Burger sur le gril, pommes de terre rouges et mayonnaise à l'ail
1h 20min
Minifocaccias moelleuses
3h 30min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Boeuf Wellington
10h 10min
Energy balls aux noix du Brésil et figues
15min
Vinaigrette césar végane
40min
Avocat Tikka (Matthew Kenney)
No ratings
Agua de sapo
15min
Lait frappé doré (Matthew Kenney)
No ratings
Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)
20 min
Granité amande-citron
10 min
Poulet piri-piri avec salade de crudités
7h 20min