Salade de fenouil au parmesan

Salade de fenouil au parmesan

3.8 4 ratings
Prep. 10 min
Total 10 min
4 portions

Ingredients

  • de parmesan
    100 g
  • de fenouil coupé en quatre, trognon retiré
    500 g
  • de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
    1 c. à café
  • de poivre et un peu plus pour l'assaisonnement
    4 pincées
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    30 g
    30 g de vinaigre de fruit

Nutrition per 1 portion

Calories 242 kcal / 1014 kJ
Protein 9 g
Fat 20 g
Carbohydrates 4 g
Fibre 2.5 g
Saturated Fat 7 g
Sodium 728 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...