Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 65 g de lait, et 1 c. à soupe
- 80 g de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 145 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 75 g d'œufs (1, 5 œuf)
- 15 - 20 g d'eau de fleur d'oranger
- 360 g de farine, et un peu pour le saladier et le plan de travail
- ⅓ de c. à café de sel
- beurre, pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- sucre glace, pour la décoration
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1577 kJ / 374 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Petits paniers abricots et pistaches
20h
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Petits pains aux figues
3h 40 min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Bretzel aux 3 fromages
1h 5min
Muffins anglais
4h 10min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4h 15min
Chouquettes du goûter
35min