Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'eau
- 300 g de citrouille, coupée en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 15 g de sucre glace
- 500 g de lait
- 20 - 25 g d'espresso, à température ambiante
- 15 g d'extrait de vanille liquide
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- glaçons, pour le service
- Nutrition
- per 1 verre
- Calories
- 1172.4 kJ / 280.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 23.4 g
- Fat
- 18.2 g
- Saturated Fat
- 11.3 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 82.8 mg
Alternative recipes
Cocktail citron et thym
45min
Tartare de champignons
35min
Lait de cajou et coco (Métrique)
10min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1h 50 min
Chocolat chaud des Incas
40min
Lait de cajou (Métrique)
5min
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30min
Scones pour le petit déjeuner
30min
Nectar pomme-poire
25min
Jus d'orange frais
5min
Purée de légumes racines au romarin
45min
Jus de clémentine et carotte
10min