Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de beurre demi-sel, en dés
- 50 g d'eau
- 5 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 3 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 90 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- huile de friture
- sucre glace
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40 min
Brioche tressée
14h 40min
Petits beignets de carnaval
3h
Brioche Nanterre
4h 15min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Sablés d'antan
1h 30min
Oreillettes
3h 40 min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Brioche des rois
6h 35min
Beignets de carnaval à la fleur d’oranger
1h 50min
Roulé à la pâte à tartiner
25min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min