Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 5 c. à soupe bombées de noix de coco râpée
- 70 g de cassonade
- 200 g de lait de coco, et 2 c. à soupe
- 1 œuf
- 10 g de sel
- beurre, pour le moule
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 9397 kJ / 2226 kcal
- Protein
- 83 g
- Carbohydrates
- 420 g
- Fat
- 85 g
Alternative recipes
Pain de mie moelleux
4h 15min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1h 50min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Brioche tressée
14h 40min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Petits pains au lait
1h 45min
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min