La fougasse d'Aigues-Mortes
TM6 TM5 TM31

La fougasse d'Aigues-Mortes

3.5 (40 ratings)

Ingredients

  • 3 œufs
  • 250 g de sucre en poudre, et 3 c. à soupe
  • 200 g de crème
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 170 g d'eau de fleur d'oranger
  • 350 g de farine de blé
  • 2 sachets de levure chimique
  • 150 g de beurre, coupé en morceaux

Nutrition
per 1 part
Calories
1663 kJ / 395 kcal
Protein
8 g
Carbohydrates
67.9 g
Fat
9.5 g
Saturated Fat
5.4 g
Fibre
1.8 g
Sodium
470.9 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes