Compatible versions
Confiture de pruneaux pour les provisions
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3000 g de pruneaux, surgelés, décongelés
- 1500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 160 g de rhum (optional)
- 1 c. à café de cannelle moulue
-
1
c. à café de gousse de vanille en poudre
or 2 gousses de vanille, avec pulpe, pulpe raclée - 4 étoiles de badiane, (fleurs d'anis étoilé)
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 2750 kJ / 657 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 147 g
- Fat
- 0.3 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 5 mg
Alternative recipes
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Knöpflis
50min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Tresse russe aux canneberges
3h
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Moutarde de Bénichon
40min
Sauce balsamique
10 min
Confiture avec sucre gélifiant
30min