Nacho de kale
TM6 TM5

Nacho de kale

4.0 (5 ratings)

Ingredients

  • 1 blanc d'œuf
  • 2 pincées de sel
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 160 g de chou frisé kale
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe bombée de tahini
  • 250 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
  • 60 g d'eau
  • 100 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
  • 1 avocat, coupé en tranches

Nutrition
per 1 portion
Calories
868.5 kJ / 207.3 kcal
Protein
10.5 g
Carbohydrates
20 g
Fat
7.8 g
Saturated Fat
0.8 g
Fibre
7.3 g
Sodium
369.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes