Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser
- 150 g de farine mi-blanche
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'Appenzeller, en morceaux (2 cm)
- ¼ de bouquet de persil plat frais (environ 5 g), effeuillé
- 600 g d'asperges vertes
- 200 g de cottage cheese nature
- 3 œufs
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 2 c. à soupe de panure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1654 kJ / 397 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Risotto au citron et épinards
30min
Parmigiana al forno
1h 50min
Risotto à la courge
35min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Cake au citron
1h 5min
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1h
Salade de légumes citronée
15 min
Cake aux baies
1h 15min
Risotto aux carottes et endives
40min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Quiche aux tomates et mascarpone
1h 30min