Asperges et hollandaise au yogourt

Asperges et hollandaise au yogourt

4.7 28 ratings
Prep. 10 min
Total 30 min
4 portions

Ingredients

Les asperges
  • 600 g d'eau
  • 950 g d'asperges vertes tiers inférieur pelé
  • ½ c. à café de sel
La sauce hollandaise
  • 80 g de beurre en morceaux
  • 30 g de vin blanc
  • 10 g de vinaigre balsamique blanc
  • 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
  • ¼ de c. à café de sel
  • 150 g de yogourt grec nature

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 8.1 g
Calories 1250 kJ / 301 kcal
Fat 24 g
Carbohydrates 10 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...