Cake aux deux citrons

Cake aux deux citrons

3.0 27 ratings
Prep. 10 min
Total 1 h
6 parts

Ingredients

  • 100 g de beurre en morceaux, et 1 noix pour le moule
  • 200 g de sucre en poudre
  • 100 g de crème fraîche
  • 3 œufs
  • 160 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique
  • 1 pincée de sel
  • 2 citrons jaunes le zeste et le jus
  • 1 citron vert le zeste et le jus (25 g de jus environ)
  • 50 g de sucre glace

Difficulty

easy


Nutrition per 1 part

Protein 7 g
Calories 2221 kJ / 530 kcal
Fat 21 g
Carbohydrates 75 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...