![Cake aux deux citrons Cake aux deux citrons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/303fce2e-9770-4243-a5fd-6d213497749a/Derivates/4eb285fd-1a75-42e8-91ef-47dcc8e618f4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de beurre, en morceaux, et 1 noix pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g de crème fraîche
- 3 œufs
- 160 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 2 citrons jaunes, le zeste et le jus
- 1 citron vert, le zeste et le jus (25 g de jus environ)
- 50 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2221 kJ / 530 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 21 g
Alternative recipes
Gâteau moelleux au pavot et au citron
40min
Gâteau et sirop à l'orange
1h 15min
Cake à la vanille
1h
Cake au citron vert
1h
Chiffon cake à l'orange
1h 15min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2h
Gâteau au yaourt, sauce aux fraises
1h 15min
Gâteau à l'orange
1h
Cake orange-pavot
1h
Cake au citron
1h 50 min
Gâteau tout citron
55min
Cake au citron et au pavot
50min