Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
TM6 TM5 TM31

Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic

4.2 (160 ratings)

Ingredients

  • 50 g de pecorino
  • 1000 g d'eau
  • 400 g de courgettes, coupées en dés
  • 2 œufs
  • 100 g de lait écrémé
  • 30 g de fécule de maïs
  • 4 brins de basilic frais, effeuillés, et quelques feuilles pour la finition
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 tranches de pancetta, en petites lamelles

Nutrition
per 1 portion
Calories
904 kJ / 217 kcal
Protein
15 g
Carbohydrates
10 g
Fat
13 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes