Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère

Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère

4.3 47 ratings
Prep. 30 min
Total 45 min
6 portions

Ingredients

  • 150 g de gruyère coupé en morceaux d'1 cm
  • 70 g de beurre coupé en morceaux de 2 cm
  • 400 g de pousses d'épinards frais
  • pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
  • 40 g de crème fraîche épaisse entière
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 6 œufs

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 20 g
Calories 1756 kJ / 423 kcal
Fat 29 g
Carbohydrates 20 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...