Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, mou, en morceaux
- ½ cube de levure fraîche (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
or 500 g de farine blanche - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de gros sel, pour parsemer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 94 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24h 5min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Smoothie bowl choco-noisette au grué de cacao
2h 10min
Chili con carne
No ratings
Pâtes aux anchois et miettes de pain
45min
Cheesecake cuit
3h 10min
Boeuf Stroganoff
45min
Pâté aux champignons
45min
Pudding aux fraises
2h 10min
Tarte à la confiture de baies mélangées
2h 35min
Bolognaise au soja
40min