Macarons glacés mangue-orange

Macarons glacés mangue-orange

4.2 11 ratings
Prep. 1 h
Total 6 h 5 min
15 pièces

Ingredients

La garniture
  • 350 g de mangue mûre coupée en dés d'1 cm de côté
  • 90 g de sucre glace
  • 60 g de jus d'orange
  • 2 pincées d'agar-agar (½ sachet, 2 g environ)
Les coques
  • 300 g de sucre glace
  • 150 g de poudre d'amande
  • 1 zeste d'orange râpé finement
  • 100 g de blancs d'œufs
  • 2 pincées de colorant alimentaire naturel orange

Difficulty

medium


Nutrition per 1 pièce

Protein 3 g
Calories 780 kJ / 186 kcal
Fat 5 g
Carbohydrates 31 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...