Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de beurre, coupé en dés et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de cassonade
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 150 g de mascarpone
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 6 figues violettes un peu fermes, coupées en morceaux (1 cm)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1947 kJ / 465 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Cuajada aux abricots
50min
Gâteau à l'orange
1h
Cake aux pêches caramélisées
1h 25 min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5min
Clafoutis figues-amandes
50min
Gâteau au yaourt, pommes et raisins secs
40min
Cake à l'abricot
50min
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1h 10min
Gâteau pomme-raisin
1h 15min
Gâteau pommes-cannelle
1h
Cake aux pommes
1h
Gâteau super pomme
55min