Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées, et 2 pincées pour la finition
- 70 g de beurre
- 45 g d'huile d'olive
- 1 œuf
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 388.3 kJ / 92.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 6.6 g
- Fat
- 6.3 g
- Saturated Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 121.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Pastador aux speculoos
20min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20min
Cookies aux olives et au chèvre
30min
Focaccia poire et gorgonzola
2h 20min
Biscuits au comté
1h
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Sablés au parmesan
1h
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min