Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de comté, coupé en dés
- 2 tranches de jambon
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 125 g de lait
- 80 g de beurre mou, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- huile, pour les moules
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 297 kJ / 71 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20 min
Cookies aux olives et au chèvre
30min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Biscuits au comté
1h
Minicakes chorizo-feta
35min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Cannelés au jambon
13h
Gougères au comté
45min